Alene på Rejsen (kortfilm) 2020

Denne her produktion slår alt hvad jeg har prøvet når det kommer til tålmodighed og udholdenhed!

Historien er om en ung mand, der er på vej hjem til sin familie på Bornholm. Vi møder ham på Povl Anker færgen, hvor han tager sig et hvil. Men da han vågner op, er alle mennesker på færgen forsvundet, selvom færgen forsat er på åbent hav! De eneste han finder er to medarbejdere på færgen, som er lige forvirret som ham. Jeg spiller én af medarbejderne.  

Sammen prøver de at finde ud af hvad der er sket og hvorfor skibsmekanikeren John virker så mærkelig?

Så altså – vi skulle filme på færgen Povl Anker på Bornholm, hvor instruktøren Fredrik Hagedorn Poulsen er opvokset. Der var afsat 3 dage til produktionen og det hele var frivilligt, idet det ikke var muligt at finde støtte til at lønne produktionen. Et par dage forinden fortæller vejr udsigten at en storm kommer til Bornholm de dage vi skal filme (stormen Laura) og ikke nok med det – så lukker hele landet ned onsdag aften d. 11. marts, vores ankomst dag – pga. coronakrisen.  

Povl Anker bliver sat til at sejle fordi det er Bornholms eneste færge der kan klare stormvejret. Povl Anker sejler normalt næsten aldrig, så vi må rykke vores optagelser til om natten for at kunne filme på færgen.

Jeg må indrømme at det ikke var nemt at holde fokus, med alt det der skete omkring os – jeg stod pludselig i en situation, hvor  min indtægts kilde var markant formindsket pga. Coronakrisen, fordi jeg er freelance skuespiller. Så det galt om at holde privatlivet ude af tankerne og holde øjnene åbne ud på de sene natte timer

Men vi fik alt i kassen og nu glæder jeg mig frygtelig meget til at se resultatet senere i år 🙂

Følg Frederik og hans produktionsselskab her: https://www.facebook.com/HagedornProduction/