“Mit ultimative mål som skuespiller er, at kunne rumme al min usikkerhed og frygt”

Siff Andersson (Siff Line Ravn Andersson) er født og opvokset i Rødovre. Hun begyndte at spille skuespil på Eventyrteatret i 2004 og fik sin professionelle debut på Folketeatret samme år. På Folketeatret fik hun lov at medvirke i 3 produktioner og senere dukkede hun også op på Det Kgl. Teater i forestillingen “Græshopper”, instruerede af Simon Boberg (2007).
Det var dog først i 2014 at Siff kom frem foran kameraet, da hun flyttede til københavn og havde sin film debut i kortfilmen “Insekt” af Kasper Juhl, hvor hun spillede hovedrollen som den destruktive punk pige, Hannah.

Siff er selv-udlært skuespiller og har gået på et hav af kurser, senest på Det Danske Filmskuespiller Akademi, hvor hun blev færdig i sommeren 2019

København

Spillealder 17-28

Blå Øjne

Brunette

Højde 164 cm

Vægt 55 kg

insekt_banner2

Den hidtil ukendte Siff Anderssons præstation som Hannah fungerer rigtig fint sammen med de kendte ansigter. Hun har tilmed skrevet og sunget filmens følsomme temasang ”Feeling Real”, der snarligt udsendes som musikvideo

Kulturkapellet

__________

September 2014

125122

[...] særligt må nævnes lille Siff Line Andersson, som ud over det sædvanlige spiller med en kropslig, nærmest overnaturlig talentfuld mimik.

Berlingske Tidende

__________

Anmeldelse af "Et Juleeventyr" af Charles Dickens på Folketeatret, instrueret af Vibeke Wrede, 2005