HOLDET 2019

HOLDET er et psykologisk baseret drama med et touch af science fiction i lighed med ”Battle Royal” der møder ”Stranger Things”.

Et hold af nye rekrutter til en virksomhed skal på teambuilding/rekrutteringstur på en ødegård på landet. Ingen kender rigtigt hinanden og snart skal det vise sig at blive en anderledes og udfordrende tur. Øvelserne de skal igennem, bliver mere og mere ekstreme, under påskud af at virksomheden vil kende aspiranternes styrker og svagheder. Under en øvelse møder holdet noget ukendt i skoven som kommer til at ændre forløbets gang drastisk.

Jeg spiller rollen som Mia, en populær og meget intelligent pige. Hun er vant til at få hvad hun vil have, har lige afsluttet sin PHD om dvaletilstande under langdistancerumfart og er ikke bange for en udfordring. Denne tur skal vise sig at blive den mærkeligste udfordring hun har fået og pga. hendes intelligens og åbenhed, er hun præcis hvad virksomheden leder efter. Opgaven som ligger i vente for hende er dog ikke som man kunne forvente..

Jeg har også været med-producent på filmen, sammen med de andre skuespillere. VI lagde alle penge i projektet, så vi kunne lave den fedeste film mulig for os selv på det tidspunkt. Vi optog i august 2019 i en skov og i et hus eget af producerens familie på Djursland. Der var ingen i produktionen som boede tæt på, så derfor var alle nød til at overnatte i det hus som vi optog i, hvilket var virkelig hyggeligt. Ikke nok med at alle skuespillerne kendte hinanden fra den samme skuespiller skole, vi fik også muligheden for at arbejde sammen på et projekt som for nogen var deres allerførste film efter skolen. Det var nu heller ikke så slemt at forberede mad til filmholdet og feste sammen efter optagelserne 😉 

Det vides ikke endnu hvornår filmen udkommer, men jeg skal nok holde dig opdateret!

Læs mere på om hvem der har lavet filmen på IMDB her: https://www.imdb.com/title/tt11194170/