Siffs barndom har altid været fyldt med optræden – både som danser på danseskolen ‘Jazz og Motion’ i Hvidovre, som musiker med blokføjte og klaverspil på musikskolen i Rødovre, samt som skuespiller med drama, dans og sang på Eventyrteatrets dramaskole i Valby og senere i Søborg. Der var meget der skulle nås efter skole, og nået blev det!

Skoleforestillingerne og fritidshjemmets teaterstykker kunne også noget, men det var først i Glassalen i Tivoli med Eventyrteatret at Siff mærkede suset inden tæppet gik op! Fra Eventyrteatret lærte lille Siff om disciplin og arbejdsmoral – så da hun fik rollen som alf i Folketeatret opsætning af “En Skærsommernats Drøm” tog hun det meget seriøst. Det førte senere også til større roller på samme teater, hvor hun var med i 2 x opsætning af “Et Juleeventyr” i 2005 og 2006. Den dag i dag har Folketeatret i København en særlig plads i Siffs hjerte og hun glæder sig til at kunne vende tilbage til teatret en dag.

I 2007 medvirkede Siff i forestillingen “Græshopper” på Det Kgl. Teaters Stærrekasse, instrueret af Simon Boberg. Her spillede Siff den forkælede pige Alegra, overfor Henning Jensen som hendes bedstefar, og Charlotte Munch og Jens Jacob Thygesen som sine forældre

I 2010 sagde Siff kort farvel til det travle teater liv, for at tage 10. klasse på Tømmerup Fri- og Efterskole nær Kalundborg. Men teater blev der nu alligevel tid til, med undervisning fra bl.a. Kenneth M. Christensen samt en studietur til London med undervisning og ture i teatrene. Drama linjens årlige teater forestilling resulterede også i store roller til Siff, som bl.a. Scaramouche fra “We Will Rock You” (hvor Siff sang “Somebody to love” af Queen) og Shylock fra “Købmanden fra Venedig” af Shakespeare – ja, du læste rigtigt. Shylocks berømte monolog har fulgt hende siden og er en af hendes farvoritter!

Efter efterskolen blev Siff optaget på musikgymnasiet Sankt Annæ i Valby. Her begyndte hun på drama- og musiklinjen, samt det klassiske gymnasie kor, som alt sammen gav større indsigt i især klassisk musik. I koret sang Siff 2. alt og kom ud og optræde i mange af de Københavnske kirker, med forskellige værker som Mozart’s Requiem og G. F. Handel’s Messia (hvor det kendteste stykke må være “Hallelujah”). I 2011 havde koret en turné tur til Kina, hvor de optrådte for sammenlagt tusind kinesere i byerne Shaoxing og Shanghai.

2011 blev også året hvor Siff medvirkede i C:NTACT forestillingen “Så ka’ du lær’ det!” om børneopdragelse. Alle historierne i forestilligen kom fra de medvirkende selv og her fortalte Siff historien – gennem en sang hun selv havde komponeret og optrådte med – om sine spæde teenager år, hvor hun som så mange andre, følte sig misforstået og meget alene. Siff’s budskab til de mange folkeskole elever der kom og så forestillingen var, at hvis eleverne kunne åbne op til nogen om hvad de gik og følte, kunne de måske undgå at føle sig lige så alene som hende.

I 2012 blev Siff instruktør for SAG-show (Sankt Annæ Gymnasiums Show) der er Nordeuropas største elevproducerede forestilling. Her havde hun sammen med to andre elever ansvaret for at instruere og sammensætte forestilling “Et Djævelsk spil” med 400 medvirkende, som bestod af en blanding af dansere, musikere, solister, korsangere, teknikere og skuespillere. Showet er forsat noget Siff er stolt af i dag, fordi hun beviste noget over for sig selv, som hun inderst inde godt vidste: at hun også kunne tage leder positionen på sig og ikke kun stå på scenen.

Selvom det at være instruktør var noget der tiltrag Siff og som hun forsat har gjort sig i i mindre projekter, så blev det ikke dét hun satsede på efter gymnasiet. I stedet nappede Siff den sidste plads ledig på Skuespillerakademiet’s grundforløb i skuespil i efteråret 2013. Rektor på akademiet hedder Troells Toya og han var Siffs ynglings lærer på Eventyrteatret – så det var fuldstændig oplagt at hun skulle starte her!

Skuespillerakademiet blev et afgørende vendepunkt for Siff i hendes voksne liv, fordi det var her at hun i undervisningssammenhæng for første gang blev undervist som en voksen, professionel skuespiller og hvor der var helt andre krav til hende end hun før havde oplevet. Specielt hendes timer med skuespillerne Christian Bergman og Mads Riisom, fik Siff til at indse vigtigheden af det emotionelle bånd med hendes roller. Det var starten på det der skulle blive Siffs egen tilgang til karakterarbejde.

Ikke så længe efter Skuespillerakademiet, fik Siff sin første filmhovedrolle i kortfilmen “Insekt”, instrueret af Kasper Juhl. Rollen som Hannah og de oplevelser hun fik med produktionen, var begyndelsen på en ny interesse inden for hendes fag: filmskuespil

Siff gik herefter straks igang med at søge så mange filmroller hun kunne og det har ind til videre resulteret i 20 kortfilm, 7 reklamefilm, 4 musikvideoer og 2 spillefilm, hvor af den seneste spillefilm “Victim of Love” udkommer til streaming i december 2020

I 2018-2019 tog Siff grunduddannelsen i filmskuespil på Det Danske Filmskuespillerakademi på Østerbro. Her gik hun i dybden med sit filmskuespil og lærte vigtigheden af at passe på sig selv som privat person, bl.a. for at kunne blive en bedre skuespiller og for at få et sammenhængende liv uden om sit arbejde.

Se “CV” eller IMDB.com for at læse flere detaljer om nogle af de projekter Siff senest har medvirket i.

2015 London Film Awards

Won Gold Lion Award: Acting & Performance Best Supporting Actress for Høsten (2015)

Nylige projekter